Loopbaanbegeleiding, assessment en matching

Wat zijn mijn sterke eigenschappen? Welk werk past écht bij mij? Ik voel dat ik over mijn grens ga. Hoe krijg ik een betere balans werk-privé? Ik wil mijn opties op de arbeidsmarkt exploreren. Ik wil mijn persoonlijk leiderschap verdiepen, beter leren omgaan met weerstand. Ik wil weer met plezier en zelfvertrouwen naar mijn werk. Hoe kan ik me beter profileren in mijn nieuwe rol? Hoe kan ik zo goed mogelijk re-integreren?”

Loopbaanbegeleiding vanuit waarderend perspectief
Wij helpen u bij al uw loopbaanvragen. Om te groeien als mens en als professional. We gaan onderzoeken wat u nodig heeft om met plezier te werken en versterken u als professional op de werkvloer. Uw persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid staan centraal.

 • U leert hoe u vanuit uw natuurlijke gedragsstijl flexibeler kunt omgaan met andere gedragsstijlen wat bijdraagt aan een betere werksfeer en het behalen van uw doelen.
 • Wij nemen de tijd om samen te reflecteren zodat u inzicht krijgt in uw grootste drijfveren, talenten, interessegebieden, energiegevers en –vreters en het werk dat echt bij u past.
 • Wij bieden kwaliteit en maatwerk. U ontwikkelt vaardigheden om op een positievere manier verder te kunnen in werk.
 • Met aandacht voor emoties en onderbouwde loopbaaninstrumenten ondersteunen wij u om uw positieve eigenschappen te versterken, inspiratie en een betere balans te vinden en te gaan werken vanuit uw waarden en talenten.
 • We verbreden uw horizon en bevorderen uw persoonlijke effectiviteit.
 • Onze begeleiding helpt u de regie weer te nemen; u maakt bewuste keuzes vanuit uw grootste kracht en mocht dat aan de orde zijn dan geven we sollicitatietraining en leren we u netwerk- en arbeidsvaardigheden.
 • Wij helpen u uw netwerk uit te breiden en zoeken actief mee naar een passende nieuwe loopbaanstap.

Een kennismakingsgesprek op Vaeshartelt waarin we uw loopbaanvraag verder verkennen is altijd kosteloos en vrijblijvend. En natuurlijk houden wij ons aan de gedragscode van de NOLOC, de erkende beroepsvereniging van Register Loopbaanprofessionals.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor loopbaanbegeleiding in het onderwijs, de zorg, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van expertisegebieden:

 • Werkgeluk
 • Duurzame Inzetbaarheid en Leven Lang Ontwikkelen
 • Loopbaanadvies
 • Stressmanagement
 • Behoud van personeel

Assessment en matching
Onze partners bieden een scala aan tools en methoden om talent te identificeren, competenties te evalueren en loopbaantrajecten te verhelderen. We bieden nauwkeurige en diepgaande assessments om uw talenten, persoonlijke eigenschappen en ideale werkomgeving te identificeren. Met behulp van geavanceerde methoden, zoals de TMA-methode (Talenten Motivatie Analyse) bieden we gedetailleerd inzicht om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Onze coaches zijn deskundig in het matchen van uw profiel met geschikte functies, organisaties, onderwijsinstellingen, waardoor u de juiste carrièrestappen kunt zetten. Met persoonlijk advies begeleiden onze partners u door elke fase van uw loopbaan, waarbij we strategieën bieden voor groei, ontwikkeling en succes. Ontdek hoe wij de juiste match kunnen vinden, werkgeluk kunnen stimuleren en u helpen uw professionele c.q. organisatiedoelen te bereiken.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor assessments en matchingopdrachten in het onderwijs, de zorg, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van expertisegebieden:

 • Werkgeluk
 • Loopbaanontwikkeling
 • Duurzame Inzetbaarheid en Leven Lang Ontwikkelen

Contact

Marilou Florie - van der Vlis

Marilou Florie - van der Vlis

René Stallinga

René Stallinga

Neem contact op over Loopbaanbegeleiding, assessment en matching