Intersym²

verbindt, versterkt en ontwikkelt
mens en organisatie in het onderwijs,
zorg, kinderopvang en overheid

Over ons

 

Intersym² is een netwerkorganisatie die mensen en organisaties begeleidt bij werk, welzijn en communicatie. Een collectief van zelfstandige ondernemers dat anderen helpt ondernemend te zijn.

Intersym² biedt mensen en organisaties wat ze nodig hebben in tijden van transitie. Onze partners zijn stuk voor stuk experts en hebben een breed netwerk van opdrachtgevers. Opdrachtgevers verspreid over diverse sectoren, waarbij onderwijs, zorg, welzijn, overheid en midden- en kleinbedrijf goed zijn vertegenwoordigd.

Binnen al deze sectoren is de kwaliteit van werken ons verbindend uitgangspunt. De vraag van de klant is leidend. Dit maakt ons uw critical friend.

Wat we doen

 

Concreet betekent dit dat vraagstukken uit de sector onderwijs benaderd kunnen worden vanuit een zorgcontext en omgekeerd. Net dat andere accent in de benadering kan helpend zijn voor mensen en organisaties.

Domeinen als onderwijs, zorg, welzijn en overheid liggen qua processen en dynamiek dicht bij elkaar, maar laten zich in hun uitvoering moeilijk bij elkaar brengen. De waan van de dag overheerst in veel gevallen, wat leidt tot veel ‘ik-betrokkenheid’. Dit is waar Intersym² het verschil kan maken. Met onze aanpak maken we mensen en organisaties wendbaar en werken wij aan ‘wij- betrokkenheid’, met de blik naar buiten.

Hoe we het doen

 

We starten met een zorgvuldige analyse waarbij we veel aandacht besteden aan de intakefase. Hierbij dringen we door tot de kern van de begeleidingsvraag en stellen we samen met onze opdrachtgever de gewenste aanpak vast. De oplossing wordt veelal gevonden door intern de mogelijkheden te zoeken om het vraagstuk aan te pakken. In onze persoons- en organisatiegerichte aanpak, houden wij in alle gevallen vast aan onze kernwaarden: deskundigheid, doelgerichtheid, verbinding, betrokkenheid en inspiratie. Deze kernwaarden geven binnen onze organisatie richting aan drie pijlers:

 

  • Relatie “Ik word gewaardeerd en sta in contact met zowel mijn omgeving als de organisatie”
  • Autonomie “Ik ben in staat om mijn verantwoordelijkheid te nemen en weet wanneer ondersteuning nodig is”
  • Competentie“Ik geloof in mijn eigen kunnen”

Neem vrijblijvend contact op

Intersym²

Buitenplaats Vaeshartelt

 

Weert 9

6222PG Maastricht

 

info@intersym2.nl