Persoonlijke en teamcoaching

Persoonlijke coaching
Onze ervaren coaches bieden persoonlijke coaching om u persoonlijk te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het behalen van uw doelen. We zijn toegewijd en toegerust om professionals  te ondersteunen en begeleiden met als doel hun rol in hun werkomgeving te versterken. Onze ontwikkelingsgerichte begeleiding stimuleert tot zelfreflectie en een goede balans in werk en leven, het leren van nieuwe vaardigheden en het versterken van positieve eigenschappen. Ze focust op meer welbevinden, empowerment en duurzame inzetbaarheid. Het vertrekpunt van een coachingstraject is meestal de TMA-methode (Talenten Motivatie Analyse) die inzicht biedt in sterke punten en ontwikkel- en interessegebieden.

Met onze leiderschapscoaching helpen we u als leidinggevende om effectieve strategieën te ontwikkelen, uw leiderschapsstijl te verfijnen en uw team naar succes te leiden. Door coaching on the job werken we samen met u in uw dagelijkse taken, waardoor u praktische begeleiding krijgt die direct toepasbaar is in uw leiderschapsrol. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatievaardigheden, het aanpakken van uitdagingen of het ontwikkelen van leiderschapscapaciteiten. Ontdek hoe onze coachingsdiensten u kunnen ondersteunen bij het creëren van een positieve impact voor uw organisatie en de werkgemeenschap die zij is .

Wilt u als werkgever uw mensen als professionals versterken op de werkvloer? Wilt u bouwen aan hun duurzame inzetbaarheid, een betere samenwerking, hun flexibiliteit stimuleren? Met onze coaching investeert u in gelukkig en productief personeel. Wij helpen u aandacht te hebben voor het welzijn van uw mensen, bij te dragen aan hun ontplooiing en aan het behoud van personeel. Wij stimuleren mensen om de eigen regie te nemen en beter te functioneren in relatie tot anderen. Wij helpen u graag bij stressmanagement, duurzame inzetbaarheid, behoud van personeel en interne en externe mobiliteit.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor coachingsopdrachten in het onderwijs, de zorg, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van expertisegebieden:

  • Persoonlijke coaching
  • Leiderschapscoaching
  • Persoonlijke communicatie

Teamcoaching
Het succes van teamontwikkeling hangt af van de juiste afstemming tussen individuele personen en de teamsamenstelling. Dit betekent dat er rekening moet worden gehouden met de vaardigheden, persoonlijkheden en werkstijlen van de teamleden bij het samenstellen van teams. Een goede mix van complementaire talenten kan de prestaties van het team aanzienlijk verbeteren.

Teamontwikkeling draait om het vormgeven van een synergetische eenheid binnen een organisatie of afdeling, waarbij individuen samenwerken om gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Dit proces begint met het vaststellen van duidelijke doelstellingen die zijn afgestemd op de overkoepelende missie en visie van de organisatie. Een cruciale rol is hierin weggelegd voor de teamleider, door richting te geven, middelen toe te wijzen en een omgeving te creëren waarin teams kunnen gedijen. Wij brengen al deze elementen samen in beeld. Hiervoor gebruiken wij onder andere gevalideerde instrumenten als de TMA en OCI.

Teamontwikkeling vereist een holistische benadering waarbij doelstellingen, organisatie, leiderschap, individuen en teamsamenstelling nauw met elkaar verbonden zijn. Door deze elementen op elkaar af te stemmen, zijn organisaties in staat om te groeien, te innoveren en succesvol te zijn.


Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor coachingsopdrachten in het onderwijs, de zorg, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van expertisegebieden:

 

  • Teamcoaching
  • Intervisie
  • Leiderschapscoaching (leiderschapsnetwerk)
  • Organisatiecultuur

Contact

André von Berg

André von Berg

Jos Feron

Jos Feron

Paula Corsten

Paula Corsten

Marilou Florie - van der Vlis

Marilou Florie - van der Vlis

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Neem contact op over Persoonlijke en teamcoaching