Crisis management

Crisissituaties slaan meestal  onverwacht toe en vormen een bedreiging voor de stabiliteit en reputatie van uw organisatie. Wij bieden een snel en effectief antwoord op deze uitdagingen. Door snel te handelen en quick wins te realiseren, kan de impact van een crisis worden verminderd en een positieve verandering teweeg worden gebracht.

Wat doen wij?
In tijden van nood bieden wij snelle en effectieve oplossingen om organisaties te helpen crises het hoofd te bieden en weer op koers te komen. Onze ervaren interim-managers identificeren problemen, nemen doortastende beslissingen en implementeren strategieën voor stabiliteit en veerkracht. Met onze flexibele rol vertrekken we zodra de crisis is opgelost, zonder langdurige verplichtingen. Binnen ons uitgebreide netwerk benutten we best practices en innovatieve benaderingen uit diverse sectoren om onze aanpak te verrijken en organisaties te versterken.

Hoe doen wij dat?
Onze aanpak bij crisismanagement is gebaseerd op focus, daadkracht, empathie, integriteit en transformationeel leiderschap. We starten met een grondige situatieanalyse om oorzaken en impact te identificeren, gevolgd door een strategie op maat voor stabilisatie, schadebeperking en vertrouwensherstel. Onze ervaren interim-managers nemen leiderschap in crisistijd en werken nauw samen met managementteams, waarbij we onze aanpak flexibel aanpassen om de veerkracht van uw organisatie te waarborgen.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor zowel interim directiefuncties (schoolleider) of bestuurder in het PO, VO, MBO en HBO.

Voorbeelden van crisismanagement:

  • Kwaliteitsproblemen en daling van resultaten
  • Reputatieschade, imagoprobleem en terugloop van klanten of leerlingen
  • Leiderschap- of cultuurcrisis
  • Personeelsproblemen

Contact

René Stallinga

René Stallinga

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Neem contact op over Crisis management