Netwerk management

Ook netwerken hebben soms behoefte aan een onafhankelijke netwerkleider. Wij bieden specialistische kennis voor het sturen van veranderingen en het optimaliseren van uw netwerk.

Wat doen wij?
Als ervaren netwerkorganisatie begrijpen wij de complexiteit van moderne organisatiestructuren en het belang van effectief netwerkleiderschap. Wij zijn deskundig in het aansturen van organisatienetwerken en kunnen daardoor diverse belanghebbenden verbinden en motiveren om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Bovendien bieden wij objectiviteit als externe partij, wat kan helpen bij het verminderen van conflicten en het bevorderen van samenwerking tussen diverse belanghebbenden.

Hoe doen wij dat?
Als Netwerk Administratieve Organisatie (NAO) streven wij ernaar om de samenwerking en synergie tussen verschillende organisaties te bevorderen, waardoor ze gezamenlijk betere resultaten behalen dan wanneer ze individueel zouden opereren. Als netwerkleider hanteren wij een duidelijke visie en doelgerichtheid, die anderen inspireert om bij te dragen aan deze visie. Bovendien passen wij relatieopbouw en communicatievaardigheden toe, die essentieel zijn om vertrouwen te creëren en samenwerking te bevorderen.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor functies van tijdelijk (interim) netwerkleider of Netwerk Administratieve Organisatie (NAO) binnen het onderwijs, de zorg en de overheid.

Voorbeelden van netwerkmanagement:

  • Integrale Kind Centra (IKC) en Brede Maatschappelijke Voorzieningen (BMV)

  • Samenwerkingsverbanden in het onderwijs of in de (jeugd)zorg

  • Schoolleidersnetwerken (bovenschools of interbestuurlijk) of leiderschapsnetwerken (zorg en overheid)

Contact

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Neem contact op over Netwerk management