Overbruggings management

Soms ontstaan er tijdelijke hiaten in leiderschap door plotselinge vertrekken of overgangsperiodes. Wij bieden stabiliteit, ervaring en leiderschap tijdens deze overgangsfasen, zodat de organisatie haar continuïteit behoudt en haar doelen kan blijven nastreven.

Wat doen we?
Wij zijn experts in het overbruggen van periodes, het aansturen van teams en het realiseren van doelstellingen binnen een afgebakende tijdlijn. Met onze resultaatgerichte en praktische aanpak waarborgen we dat uw organisatie haar doelen blijft bereiken. Dankzij ons divers scala aan vaardigheden en frisse perspectieven bieden we waardevolle ondersteuning aan organisaties die behoefte hebben aan tijdelijk en ervaren leiderschap. Het tijdelijke karakter van onze rol biedt flexibiliteit voor de organisatie, zodat we kunnen vertrekken zodra een permanente oplossing is gevonden.

Hoe doen we dat?
We starten met een grondige analyse van uw organisatiebehoeften en de eisen voor de tijdelijke leiderschapsrol. Onze interim-manager zal naadloos integreren in uw organisatie, waar hij actief leiderschap biedt en strategische beslissingen neemt om vooruitgang te boeken. Gedurende deze overgangsperiode werkt hij nauw samen met het managementteam en biedt hij indien nodig extra ondersteuning.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor zowel interim directiefuncties (schoolleider) of bestuurder in het PO, VO, MBO en HBO.

Voorbeelden van overbruggingsmanagement:

  • Plotseling vertrek
  • Ziekteverlof of tijdelijke afwezigheid
  • Onvervulde vacature (wachttijd opvolging)
  • Specifieke kennisoverdracht (projecten)
  • Snelle groei of herstructurering (ondersteuning bij aanpassingen)

Contact

René Stallinga

René Stallinga

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Neem contact op over Overbruggings management