Human Resource en cultuur

Organisaties hebben vaak behoefte aan effectief HR-beleid en een constructieve organisatiecultuur vanwege hun cruciale rol in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Een sterk HR-beleid en een constructieve organisatiecultuur zijn voorwaarden in  het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en betrokken voelen en waarbij medewerkers zich  verbonden voelen met de missie, visie en doelstellingen van de organisatie. Dit betekent dat HR-processen, zoals werving, training, beoordeling en beloning, moeten worden afgestemd op de lange termijn doelen van de organisatie.

Wat doen wij?
Wij helpen organisaties in het ontwikkelen en opzetten van HR-beleid dat gericht is op het investeren in de ontwikkeling van werknemers en het bevorderen van een constructieve cultuur voor langdurig succes. Onze partners zijn experts in Human Resource en organisatiecultuur, met ervaring in talent- en competentiemanagement, loopbaanbeleid en cultuuronderzoek. Binnen ons uitgebreide netwerk benutten we best practices en innovatieve benaderingen uit diverse sectoren, waardoor we geïnspireerd blijven en onze aanpak verrijken.

Hoe doen wij dat?
Onze aanpak begint met een diepgaande analyse van uw organisatie, waarbij we knelpunten en kansen identificeren evenals de oorzaken van het bestaande gedrag van betrokkenen. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakt HR- of cultuurbeleid dat is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de organisatie. Tijdens de implementatie bieden we continu begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw organisatie succesvol HR- of cultuurbeleid kan implementeren.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor HR- en cultuuropdrachten in het onderwijs, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van HR- en cultuuropdrachten

  • Ontwikkeling van competentieprofielen (leiderschap)
  • Cultuuronderzoek (OCI / TMA teamcultuur)
  • Cultuurverandermanagement (volgens Lencioni)
  • Personeelsproblemen (anders organiseren)
  • Werkgeluk en loopbaanbeleid
  • Omgaan met werkdruk
  • Generatiemaniemanagement (kansen GenZ)

Contact

René Stallinga

René Stallinga

Marilou Florie - van Der Vlis

Marilou Florie - van Der Vlis

Jos Feron

Jos Feron

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Gerrit-Jan Meulenbeld

Gerrit-Jan Meulenbeld

Neem contact op over Human Resource en cultuur