Ontwikkeling en verandering

Organisaties voelen vaak de noodzaak tot verandering vanwege kwaliteitsdaling, personeelstekorten of cultuurproblemen. Verandering stelt hen in staat om processen te optimaliseren, talent aan te trekken of een positieve werkcultuur te bevorderen. Door effectieve veranderingen door te voeren, kunnen organisaties hun concurrentiepositie versterken en beter presteren in een dynamische omgeving.

Wat doen wij?
Wij helpen organisaties om deze uitdagingen aan te pakken en succesvolle veranderingen te realiseren. Onze partners zijn experts in verandermanagement en innovatie, met ervaring in zowel grote strategische veranderingen als kleine teaminterventies. Binnen ons uitgebreide netwerk benutten we best practices en innovatieve benaderingen uit diverse sectoren, waardoor we geïnspireerd blijven en onze aanpak verrijken.

Hoe doen wij dit?
Onze aanpak begint met een diepgaande analyse van uw organisatie, waarbij we knelpunten en kansen identificeren. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakte strategieën die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Tijdens het implementatieproces bieden we voortdurende begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw organisatie succesvol verandert en innoveert.

 

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor verandering- en innovatieopdrachten in het onderwijs, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van innovatieopdrachten

  • Kwaliteitsproblemen en daling van resultaten (zwakke scholen)
  • Reputatieschade, imagoprobleem en terugloop van klanten of leerlingen
  • Leiderschap- of cultuurcrisis
  • Personeelsproblemen (anders organiseren)
  • Zelfsturing en medeverantwoordelijkheid (Professionele leergemeenschappen)
  • Versterken van innovatievermogen

 

Contact

René Stallinga

René Stallinga

Paula Corsten

Paula Corsten

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Neem contact op over Ontwikkeling en verandering