Human Resource en cultuur

Organisaties hebben vaak behoefte aan effectief HR-beleid en een constructieve organisatiecultuur vanwege hun cruciale rol bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Een sterk HR-beleid en een constructieve organisatiecultuur zijn voorwaarden in  het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en betrokken voelen en waarbij medewerkers zich  verbonden voelen met de missie, visie en doelstellingen van de organisatie. Dit betekent dat HR-processen, zoals werving, training, beoordeling en beloning, moeten worden afgestemd op de lange termijn doelen van de organisatie.

Wat doen wij?
Een duidelijke bedrijfscultuur helpt organisaties bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Wij helpen organisaties in de uitvoering van HR-beleid dat gericht is op het investeren in de ontwikkeling van werknemers en het bevorderen van een constructieve cultuur voor langdurig succes. Onze partners zijn experts in Human Resource en organisatiecultuur, met ervaring in talent- en competentiemanagement, loopbaanbeleid en cultuuronderzoek. Ze hebben ervaring in het bevorderen van een positieve werkomgeving en het ontwikkelen van een cultuur waarin talent gedijt. Binnen ons uitgebreide netwerk benutten we best practices en innovatieve benaderingen uit diverse sectoren, waardoor we geïnspireerd blijven en onze aanpak verrijken.

Hoe doen wij dat?
Wij ontwikkelen of voeren op maat gemaakte HR- of cultuurbeleid uit dat is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de organisatie. Door onze focus op de organisatiecultuur creëren we een positieve werkomgeving waarin medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn. Het tijdelijke karakter van onze rol biedt flexibiliteit voor organisaties om de benodigde expertise in te zetten wanneer nodig, zonder langdurige verplichtingen. Bovendien dragen we waardevolle kennis en vaardigheden over aan het interne team, wat de HR-capaciteit van de organisatie versterkt voor de toekomst.

Intersym² heeft in de afgelopen jaren een goed reputatie opgebouwd met opdrachten voor meerdere organisaties in de regio Limburg en Brabant. Onze partners zijn beschikbaar voor HR en cultuuropdrachten in het onderwijs, de zorg, de overheid en het MKB.

Voorbeelden van projectopdrachten HR en cultuur:

  • Cultuuronderzoek / OCI
  • Cultuurverandermanagement (Lencioni)
  • Generatiemanagement

Contact

René Stallinga

René Stallinga

Gerrit-Jan Meulenbeld

Gerrit-Jan Meulenbeld

Wouter Wetzelaer

Wouter Wetzelaer

Neem contact op over Human Resource en cultuur